"آشنایی با مدلسازی اطلاعات ساخت " و نقش آن در صنعت ساخت جهان
در اینفوگرافیک زیر سعی شده اطلاعاتی در خصوص مفهوم BIM – میزان پذیرش آن، مزایا ، سود حاصل از بهره وری اقتصادی حاصل از بکارگیری آن ، کشورهای پیشرو در پیاده سازی BIM خدمت شما همراهان و متخصصین حوزه ساخت ارائه گردد. مطمئن باشید کسانی که مفهوم BIM را به کار گرفته و از آن استفاده می کنند می توانند بر خطرات انقراض کسب و کار خود در این صنعت (یا حداقل مختل شدن و بی رونق شدن آن) غلبه نموده و همچنین زمینه ساز ترقی بشریت به منظور پیشرفت های آتی در صنعت ساخت و ساز (ساختمانی و زیر ساختها) و تامین نیازهای آیندگان باشند.
برای آشنایی بیشتر با موضوعات BIM و آموزش و انجام پروژه در حوزه مدلسازی یکپارچه به سایت گروه شرکت (بنا یار مهراز ایرانیان) مراجعه نمائید.
با ابعاد مختلف مدلسازی اطلاعات ساخت (BIM) بیشتر آشنا شویم:
✔◀بُعد سوم (3D) ▶ زمانی که یک پروژه در صنعت ساخت به صورت سه بعدی مدلسازی هوشمند شود و المان های مختلف معماری ، سازه و برق و مکانیک توسط ابزارهای مبتنی بر بیم سه بعدی گردد در "بُعد سوم" بیم قرار داریم.
.✔◀بُعد چهارم (4D) ⏰⌛▶ با اتصال برنامه زمان بعدی که توسط ابزارهایی چون پریماورا و یا مایکروسافت پروجکت تولید شده اند به مدل سه بعدی ، وارد "بُعد چهارم" مدلسازی اطلاعات ساخت میشویم که عملا مدلهای سه بعدی ما بعد زمان را نیز در خود جای میدهند. گامی بزرگ در پیاده سازی #مدیریت_پروژه نوین و فناورانه (هر المان به یک فعالیت متصل میگردد). (مبتنی بر زمان)
.✔◀بُعد پنجم (5D)▶ اگر به مدلهای چهار بعدی ؛ اطلاعات مرتبط با هزینه های هر فعالیت نیز اضافه گردد ، یک مدل پنج بعدی خواهیم داشت. (مبتنی بر هزینه)
.✔◀بُعد ششم (6D) ⚒▶ با اضافه کردن اطلاعات مرتبط با زمان بهره برداری و نگهداری پروژه ها به مدلهای هوشمند ، مدل هایی با بعد ششم خواهیم داشت.(مبتنی بر مدیریت بهره برداری).
.✔◀بُعد هفتم (7D)☘♻▶ با اضافه کردن و بهینه کردن مدلهای مبتنی بر بیم برای استفاده در پایدار سازی پروژه ها و رویکردهای پروژه های سبز وارد بُعد هفتم بیم میشویم.(مبتنی بر پایداری)
برای مطالعه مقالات بیشتر در خصوص حوزه مدلسازی BIM به سایت گروه شرکت (بنا یار مهراز ایرانیان) مراجعه نمائید.
http://iibimsolutions.ir/fa/r-and-d/analysis-articles.html منبع متن مقاله