استفاده از متریال نو مس ایرادی نداره. احتمالا مقاومت حرارتی دیوارها رو خیلی زیاد تعریف کرده بودید که دمای سطوح مثلا در اثر تابش آفتاب به شدت بالا رفته.
منظورتان از تغییر سطوح را متوجه نمیشوم، ولی به صورت کلی خیر نیاز نیست، شما اصلاح همجواری سطوح رو که داخل اسکچآپ انجام میدین، بعد از اون اگر سطحی رو خواستین بدون انتقال حرارت بکنید میتونید شرایط مرزی (Boundary Condition) اون سطح رو آدیاباتیک قرار بدین، که معمولا فقط سطوح داخلی ساختمان را با این شرط قرار میدهند که انتقال حرارت به بیرون انجام نشه و در اینصورت فقط جرم حرارتی رو لحاظ میکنه انرژیپلاس. مثال میزنم مثلا اگر فقط یه طبقه از طبقات میانی یک ساختمان تهویه شده رو مدل میکنید میتونید کف و سقف رو آدیاباتیک قرار بدین.
سئوال دیگر اینکه اگه سطحی ادیاباتیک باشه کجا میتونم اونو ببینم. ؟
BuildingSurface: Detailed, Outside Boundary Condition
You may define some surfaces as adiabatic and the temperature has risen a lot. You cannot define all surfaces as adiabatic.
من از روش material no mass برای دادن rvalue استفاده کرده بودم که این مشکل بوجود اومده بود. به روش عادی که uvalue را دادم درست شد.
استفاده از متریال نو مس ایرادی نداره. احتمالا مقاومت حرارتی دیوارها رو خیلی زیاد تعریف کرده بودید که دمای سطوح مثلا در اثر تابش آفتاب به شدت بالا رفته.
متاسفانه اونجا نمیاد. یا outdoor هست یا surface
پیداش کردم. جاهاییکه ادیاباتیک هست name با outside boundary condition object یکی میشه. بعد دستی boundary conditionرا به ادیاباتیک تغییر می دهیم.
زمانیکه شرایط مرزی را به آدیاباتیک تغییر میدهید نیازی به تعریف آبجکت نیست. فقط از حالت تحت تابش خورشید و باد هم خارجش کنید.
ممنون از پاسخ شما. یعنی لازم نبود سطوح رو تغییر بدم؟ خیلی وقتمو گرفت.
منظورتان از تغییر سطوح را متوجه نمیشوم، ولی به صورت کلی خیر نیاز نیست، شما اصلاح همجواری سطوح رو که داخل اسکچآپ انجام میدین، بعد از اون اگر سطحی رو خواستین بدون انتقال حرارت بکنید میتونید شرایط مرزی (Boundary Condition) اون سطح رو آدیاباتیک قرار بدین، که معمولا فقط سطوح داخلی ساختمان را با این شرط قرار میدهند که انتقال حرارت به بیرون انجام نشه و در اینصورت فقط جرم حرارتی رو لحاظ میکنه انرژیپلاس. مثال میزنم مثلا اگر فقط یه طبقه از طبقات میانی یک ساختمان تهویه شده رو مدل میکنید میتونید کف و سقف رو آدیاباتیک قرار بدین.