منا فرهادیان
منا فرهادیان

کامپوننت splitBuildingMass

با سلام

در tab 00Honeybee من کامپوننت splitBuildingMass رو ندارم و به جاش دو  کامپوننت SplitBuildingMass2Floor و کامپوننت SplitFloor2TermalZone رو دارم. و نمیتونم همزمان ارتفاع طبقه و عمق رو وارد کنم. باید کامپوننت splitBuildingMass رو داشته باشم یا با دو کامپوننت موجود میتونم الگوریتم بنویسم که کار splitBuildingMass رو برام انجام بده؟

پاسخ 

در ورژن های قدیمی هانی بی برای این امر یک کامپوننت وجود داشت که در ورژن جدید به دو کامپوننت مجزا تبدیل شده است 

فیلمهای آموزشی شما براساس ورژن قبلیه. بهتره نیست با توجه به تغییرات مداوم این پلاگین، فیلمهای آموزشی رو از آخرین دوره های آموزش آنلاینتون توو قسمت خرید بذارید!

با این الگوریتم برای یک ساختمان 2 طبقه باید 10 زون داشته باشیم در صورتی که تعداد زونها 20 تاست (10×2)  برای یک ساختمان 3 طبقه باید 15 زون داشته باشیم در صورتی که تعداد زونها 45 تاست ( 15×3 ) و برای یک ساختمان 4 طبقه باید 20 زون داشته باشیم ولی 80 زون می دهد ( 20 ×4 ). چرا تعداد زونها در تعداد طبقات ضرب میشه؟ مشکل از کجاست؟

تغییر اساسی در کامپوننت ها ایجاد نشده که نیاز به گذاشتن دوره مجزا برای موضوعات اینچنینی باشه .. و موضوعاتی که در دوره اموزش داده شده با ورژن اخر قابل استفاده هست و طبق سرفصل اموزش داده شده حتی بیشتر .. بیشترین تغییراتی که اعمال شده اضافه شدن کامپوننت های جدید برای مسایل اضافه هست..  که هر موقع احساس بشه در قالب یک فیلم اموزشی جدید با سرفصل جدید اموزش داده خواهد شد..  

در مورد سوالتون ، این کامپوننت کلا هنوز باگ داره .. منتها کلا باید هانی بی و لیدی باگ رو اپدیت کنید .. ورژن قدیمی رو نصب دارید .. هرچند که این کامپوننت عملا کاربرد خاصی در پروسه مدلسازی انرژی نداره .. و صرفا یک کانسپت رو میشد باهاش مدل کرد و من هم صرفا در اموزش به عنوان یک تمرین اضافه ازش استفاده کردیم..