هانیه علی میرزائی
هانیه علی میرزائی

envi-met (بام سبز، دیوار سبز)

سلام وقت بخیر
در رابطه با دوره تحلیل آسایش حرارتی و خرد اقلیمی شهری با نرم افزار انویمت مزاحم میشم
بنده دوره رو بررسی کردم، سوالم اینه که یک پروژه دارم باید با نرم افزار envi met انجام بشه، 
در حال حاضر یک فایل gis از یک محدوده مسکونی از شهر کرمان دارم

هدفم اینه روی ساختمان های محدوده مورد نظر، (بام سبز و دیوار سبز) رو با انواع گونه های گیاهی از جمله: (چمن، پیچک، درختچه های متراکم ۲ متری با سناریوهای مختلف و همچنین دیوار نمای سبز، دیوار نمای سنگ، آجری و ...) شبیه سازی کنم
آیا باید اتریبیوت در gis کامل باشه بعد انتقال بدم فضای mond؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که برای شروع چکار باید انجام بدم…

پاسخ 

با سلام،

برای مدلسازی محیط شهری با هدف مدلسازی تنها بلوکهای شهری، فقط لازم هست تا ارتفاع ساختمانها در اتربیوت شما وجود داشته باشد. اگر هم این مقادیر را نداشتید با تعریف اتریبیوت ارتفاع به طور دستی میتوان مقادیر را با توجه به برداشت میدانی و یا با کمک عکسهای هوایی وارد کرد.

در رابطه با مدلسازی سناریوهای سبزینگی از آن جهت که سوال شما کلی هست، باید در نظر بگیرید در مقیاس کلان شهری تاثیر نوع گیاهان بسیار کم است، به طور کلی در پروژه های مشابه تاثیر گونه های مختلف بر روی بام یا دیوار یکسان بوده است. در این حالت میتوانید یک نوع گیاه رونده برای دیوار یا بام سبز در نظر بگیرید در سناریو بعدی درختچه ها با تراکم مختلف و در سناریوهای بعدی درختان با ارتفاع و یا تراکم تاج متفاوت برای بام سبز در نظر بگیرید.

موفق باشید