مشکل نصب هانی بی
سلام وقت بخیر
من اولین بار هست که هانی بی رو نصب میکنم و طبق آموزش موجود در سایت پیش رفتم ولی به درستی نصب نشده و ارور میده، سعی کردم از لینک گفته شده مشکل رو حل کنم ولی نشد…
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام وقت بخیر
من اولین بار هست که هانی بی رو نصب میکنم و طبق آموزش موجود در سایت پیش رفتم ولی به درستی نصب نشده و ارور میده، سعی کردم از لینک گفته شده مشکل رو حل کنم ولی نشد…
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام ابتدا مطمئن شوید که اینترنت شما فعال می باشد . معمولا برای بار اول نیاز به اینترنت می باشد . اگر درست نشد در قسمت سوالای مشابه این ارور هانی بی دکترتبادکانی @amirT یک فایل زیپ قرار داده اند . موقعی که فایل رو باز کردید محتویات داخل فایل زیپ که شامل چند تا فایل می باشد در پوشه ی لیدی باگ که در درایو مربوطه نصبه کپی نمایید .
بابت راهنماییتون خیلی ممنونم.
من فایل های قبلی رو پاک کردم و مجددا نصب کردم، وقتی اینترنت متصل هست و آیکون هانی بی رو انتخاب میکنم برنامه کلا هنگ میکنه اما در حالت آفلاین این مشکل رو نداره و فقط ارورهای قبلی هنوز هم هستند و رفع نشده، راه حل دیگه ای هست که بتونم کامل و درست نصب کنم؟؟
@amirT
ورژنی که نصب کردید خیلی قدیمی هست .. ورژن اخر برای سال 2020 هست .. از سایت food4rhino اخرین ورژن رو دانلود کنید و ورژنی که نصب دارید رو پاک کنید و جایگزین کنید
خیلی ممنون.