عدم وجود همه آپشن ها داخل متغیر ها در قسمت output meter و output variable .
با سلام.
چرا در فایل idf من متغیر ها در قسمت مذکور فقط یکی وجود دارد.در حالی که در فیلم های آموزشیتون وقتی output meter و output variable را باز میکنید در لیست چندین مورد وجود دارد.باید چه کنم که همه خروجی ها برایم نمایان شوند؟
این لیست داخل فایل در قسمت های گفته شده فقط یک آپشن دارد.باید چه کنم که مثل فایل شما همه آپشن های خروجی را برایم بیاورد؟آیا فقط باید خودم بصورت text بنویسم؟یا راهکار بهتری وجود دارد؟هم چنین در نظر داشته باشید همونطور که فرمودید اول از فایل idf ران گرفتم و ارور صفر شده.
به این صورت تعداد object ها بسیار بالا ولی آپشن ها فقط یکیست.
ممنون میشم کمک کنید چه کنم؟
با سلام
اینکه آبجکتها زیاد است بخاطر خروجی گرفتن از نرمافزار DB است و ارتباطی با انرژیپلاس ندارد. بهرحال هرفایل idf پس از ایجاد Output:VariableDictionary و یکبار ران گرفتن بیارور، تمام خروجیهای ممکن را نمایش میدهد. اگر پس از ران روی آیکون RDD در EP-Launch نیز کلیک کنید تمامی Variableهای موجود را نمایش میدهد. همچنین MDD خروجیهای Meter موجود را نشان میدهد.
بسیار ممنونم جوابم رو گرفتم.
یه سوال دیگه داشتم خدممتون.
اینکه من در مدلم تعداد زیادی پنجره و سایبان overhang دارم.میخواستم بدونم همونطور که ابجکت های انرژی پلاس به اکسل وارد میشود آیا من میتونم آبجکت هارا یکجا به اکسل ببرم و بعد از edit دوباره وارد فایل idf ام بکنم؟ اگر بله چگونه؟
باسپاس فراوان
با سلام
آبجکتها به اکسل وارد نمیشود. خروجیها به صورت فایل با فرمت csv تولید میشوند. ولی اگر میخواهید به صورت تکست فایل idf رو ادیت کنید کافیست در EP-Launch روی Edit Text Editor کلیک کنید.