شبیهسازی اتاق حقیقی
سلام و وقت بخیر
به کمک دیتالاگر دمای داخل و بیرون یک اتاق برای یک ماه ثبت شده، با توجه به اینکه شبیهسازی مربوط به ساختمان واقعی هست چند تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید:
+ چه طوری از این اطلاعات میتونیم برای ولید کردن مدل استفاده کنیم؟ مثلا میشه تو فایل epw، دمای هوای بیرون برای اون یک ماهو با کمک دادههایی که دیتالاگر ثبت کرده تغییر بدیم و تو نتیجه خروجی، دمایی رو که نرمافزار برای فضای داخلی تو اون یه ماه میده با اطلاعات ثبت شده مقایسه کنیم؟
+ چیزی که من متوجه شدم هنگام شبیهسازی وقتی ستپوینت تعریف میکنیم یعنی سیستم گرمایشی همینکه دمای اتاق تغییر کنه شروع به کار میکنه تا دما رو به ستپوینت برسونه، ولی پکیجهای ما که این طوری نیست و خودمون دستی دما رو تنظیم میکنیم. این ویژگی رو چه طوری شبیهسازی میکنیم؟ و چی کار کنیم که ستپوینت نداشته باشیم؟ چون من فکر میکنم وقتی خودمون ستپوینت تعریف نمیکنیم دیفالت خود نرمافزارو در نظر میگیره.
+ برای بالا رفتن دقت شبیهسازی لازمه که اتاقهای مجاور رو هم مدل کنیم و آخرش خروجی همون اتاق رو بررسی کنیم؟ یا اینکه مشکلی نداره همون یک اتاق رو مدل کنیم و دیوارهای داخلی رو Adiabatic در نظر بگیریم؟ و یا میشه هر دو حالت رو مدل کنیم و نتیجه رو مقایسه کنیم؟
با تشکر از وقتی که برای راهنمایی ما اختصاص میدین.
در مورد سوال اول بله میتونید با نرم افزار element تغییر بدید
در مورد سوال دوم ، بله میتونید ست پوینت رو متغیر ببینید برای هر تایم استپ با استفاده از پلاگین EMS که البته کار راحتی نیست .. در کل وقت دخالت یوزر رو بخواید مدل کنید کارتون سخت خواهد شد
در مورد سوال سوم، بهتره مدل بشه چون دارید با نتایج واقعی میسنجید ، در نظر گرفتن جداره های ادیاباتیک دور از واقعیت هست
خیلی ممنون استاد بابت پاسخهاتون، در مورد سوال دوم، مشکل اصلی من اینه که کلا هیچ دمایی به عنوان ستپوینت برای داخل ندارم تا بخوام لحظهای ثبتش کنم، فقط دمای پکیج که روی ۶۵ تا ۷۰ تنظیم شده رو دارم.... از نظر تئوری فکر میکنم میتونم همون دمایی که تو اتاق ثبت شده برای هر لحظه رو در نظر بگیرم به عنوان ستپوینت؟ (درسته ما خودمون تعیین نکردیم این دما رو ولی در نهایت اتاق به این دما رسیده دیگه؟) ... ولی این طوری اگه هر دو سری داده بشن اطلاعات ورودی ما، نتیجه خروجی رو باید با چی مقایسه کنیم؟
شما میگید دمای پکیج رو یوزر داره تغییر میده .. شما باید تعداد دفعات و عدد ست پوینتی که یوزر با توجه به شرباط محیطی تغییر میده رو ریکورد کنید به صورت پرسش نامه مثلا .. و بعد بر اساس اون یک مدل کنترلی بنویسید .. درست و دقیقش اینه ..
ببینید مشکل من یه ذره پایهایتره... یعنی اگه عامل رفتار کاربرو کلا حذف کنیم و بگیم یوزر هیچی رو تغییر نداده، مثلا فرض کنیم تمام مدت دمای پکیج روی ۷۰ تنظیم شده سوال من اینه که این عددو کجا باید وارد کنم. قاعدتا اینجا ما ستپوینتی نداریم و تمام وقت پکیج با این دما در حال کار بوده فارغ از اینکه محیط داخل چه دمایی داشته باشه. در واقع من میخوام به جای تعریف ستپوینت بر اساس دمای محیط داخل، دمای آب رفت شوفاژ رو وارد کنم ولی نمیدونم چنین کاری امکانپذیره یا نه؟
پ.ن: دمایی که روی پکیج تنظیمش میکنیم دمای آب گرمی هست که به سمت شوفاژها ارسال میشه دیگه، یا این موضوع رو اشتباه متوجه شدم من؟
اها بله میتونید دمای اب رو تنظیم کنید تو مشخصات مکانیکی ولی بستگی داره چه سیستمی رو دارید استفاده میکنید دقیقا از تو لیست .. و باید از داخل اوپن استودیو یا با کمک پلاگین جدید ironbug تنظیم کنید این دما
خیلی خیلی ممنون
سوال دیگهای که داشتم این بود که سیستم Packaged single zone که تو کتابخونه هانیبی هست همون پکیجی هست که ما تو خونهها استفاده میکنیم یا شباهت اسمیه فقط؟ فرق حالت HP و AC این دو سیستم در چی هست؟
AC = Air conditioning
HP =Heat pump
تو نت سرچ کنید متوجه میشید
خیلی ممنون بابت راهنماییهاتون