انواع عایق حرارتی - سلولز
انواع عایق حرارتی - سلولز
انواع عایق حرارتی - سلولز برای اهداف عایقکاری حرارتی و آکوستیکی از طریق آسیاب کردن کاغدهای بازیافتی، فیبرهای چوب و چند مخلوط شیمیایی دیگر به منظور بهبود مقاومت آن در برابر حشرات و آفات، آتش و پوسیدگی تولید میشود. ما در ایم مقاله قصد داریم انواع عایق حرارتی را به شما معرفی کنیم در ادامه با آپ گرین گرید همراه باشید
عایق حرارتی - سلولز
این نوع عایق با اینکه می تواند به صورت پنلی و حصیری تولید شود، به صورت گسترده ای به صورت الیاف تابیده نشده در محفظه های دیوارها مورد استفاده قرار میگیرد. سلولز دارای ضریب هدایت حرارتی بین 0.037 و 0.042، چگالی بین 30 و 80 کیلوگرم بر متر مکعب و گرمای ویژه بین 1.3 و 1.6 می باشد. کیفیت مواد اولیه (کاغذ) می تواند در عملکرد حرارتی این نوع عایق تاثیر گذار باشد.
در مورد عملکرد آکوستیکی سلولز، اگر به صورت پنلی مورد استفاده قرار بگیرند، الاستیسیهی آنها امکان استفاده از آنها را در کفهای شناور میدهد، در حالی که خلل و فرج آن و مقادیر مقاومت در برابر جریان سلولزها برای جذب صدا و عایقکاری محفظه ها مناسب میباشد. بعد از عملیات جاسازی، سلولز ها به منظور جلوگیری از کاهش ناخواسته ویژگیهای حرارتی آنها نباید فشرده شوند. این مصالح میتوانند بازیافت شوند ولی به منظور استفاده در عملیات کامپوزیت کردن به دلیل اینکه حاوی نمک های بُرُن هستند، مناسب نمی باشند.